Nogle gange kan det være svært at forstår , hvorfor kroppen ikke rigtigt vil det samme som hoved eller mit tilfælde er det måske ligefrem det modsatte.

For efter en god stabil periode i januar og februar hvor træningen gik ok men langt fra flyvende, har marts været noget af en nedtur, da jeg kun har trænet 40 procent af det som jeg normalt ligger på.

Jeg har bare været træt og tømt for energi hele tiden, har endda også prøvet at stille cykling i bero i en uge helt uge, hvilket hellere ikke har hjulpet mig tilbage på sporet igen.

Har fået taget en blodprøve for at se om nogle af mine blod værdier var lave eller om jeg havde en virus i kroppen. Men talene var gode hele vejen igennem.

Har deltaget i en sprint og en OL distance, hvor jeg overraskende nok var rigtigt godt kørende, hvis man da lige ser bort fra at min løbe fart er meget dårlig lige for tiden (1min. langsommere på 5km).

På sprint distancen blev jeg nr.5 og på OL distancen som var NSW state champs, blev jeg nr.2.

Sidste uge var jeg i Port Macquarie for sponsor pleje i Expo, samt at nyde stemningen omkring IM AUS, det var meget sjov at ser det fra den anden side af sporten, det er dog langt sjovere at deltage end at kigge på.

Nu er jeg så på vej hjem til det kolde Europa, via en smuttur over Hawaii.

Jeg vil dog kun være på dansk grund 24 timer, da jeg i slutning af ugen tilslutter mig Landsholdet som lige nu befinder sig på Playitas.

Håber at jeg dernede kan få mig træning på rette køl igen, da de sidste 6 uger, som sagt har kørt rigtigt dårligt.