Man siger at livet er at rejse, hvilket jeg forsat prøver på. Det betyder at mit hjem bestående af en sportstaske og cykel kuffert og til videre har været ude at flyve 10 gang i år. Og der skal nok kommer flere til i år, den flyvetur gik fra Playitas tilbage til Danmark hvor jeg vil tilbringe resten af april inden jeg afsted igen.

Nå men resten af træningslejren på Playitas forløb rimeligt ok, selvom alt træning forgik på egen hånd, men derfor lykkes det mig alligevel at blive godt træt i de sidste par dage. Vil dog sige at løbet går noget bedre end da jeg ankom 2½ uge tidligere, det hjælper åbenbart at løbe regelmæssig :-)

Det bliver ellers efterhånden en kapløb mod tiden, men også spænende om jeg når at komme i form inden min sæson starte i starten af juni.

Vil også sige tak til Louise og Sanda fra TRI4 som jeg spiste aftensmad sammen med, da alle de andre allerede tog hjem efter min første uge. Pigerne havde ellers planlagt at tage hjem i mandags. Men på grund af en meget omtalt aske sky over Europa, fik de lige et 3 dage mere på Apollo’s regning.