I dag har jeg haft hvile dag efter 3 lange dage.

Mine muskler i benene var stadigvæk ømme om fredagen efter den lange løbetur og onsdagen. Men kom igennem 6 timer cykling efterfulgt af 14km. i 4:00 fart, hvilke gik meget bedre end forventet.

Lørdagen betale jeg så prisen for fredag træning, da benene ikke var ret meget værd, og pulsen også var meget lavt, hvilke var et tydeligt tegn på at jeg var kommet i energi underskud, så den planlagte svømning ville jeg så udsætte til om søndag, vel vidende at søndag ville mere hårdt end planlagt.

Søndag morgen kl.7 og godt træt var jeg på vej ud af døren for at svømme går dagens pas. Men regnen stod og der var kun 11 grader. Da gik jeg mentalt kold, for hvis jeg skulle svømme ville det være i en 50m pool udenfor og dermed var muligheden for at blive syg rigtigt stor.

Så ind under dynen igen og sove, mens jeg forsøgte på at se det gode i at lave det der Triathlon sjov.

Efter et par time søvn var jeg kommet på lidt bedre tanker, Så godt pakket ind for første gang i november (løse ærmer, lange ben og vind vest) tog jeg ud at cykle. Men jeg holdte kun 1 time da det igen begyndte at regne og et temptuaren faldt med 3-4 grader, så de sidste 3 timer blev på turbo træner i kælderen med tankerne på lidt varme omgivelser som IM WA i Busselton om 2 uger.

Fik også lige løbet 80min.udenfor, som gik bedre end resten af dagens træning.

Hviledag = spise, spise og spise hvilke jeg brugte meste af formiddagen på, imens fulgte jeg, de danske lykke ridder i Ironman Arizona. Aleksander Sørensen-Markovic klarede sig bedst med en 20 plads 9:02:54.

Hvor top 8 herre løb under 3 timer på de 42,2km. på nær Chris Lieto (nr.2) der løb 3:00:11. Så med andre ord, der skal løbes stærkt hvis man vil i top 5.