Så fik jeg overstået 2 dage med en god gang mængde træning.

I går startede jeg dagen med 5 timer i saddelen sammen med Tim Reed der virkede som vejviser. På turen var vi også lige ude på en lille færge tur for at kommer over en flod. Vi kom også ud på Pacific HWY hvor jeg fik cyklet mit IM pace. Fik også løbet 45min. og svømmet 45min. i går.

I dag var der kun 2 pas på programmet. Et 6km svømme program, hvor jeg fik genopfrisket hvor langt 6km er, mine arme var ikke ret meget værd til sidst.

Dagens sidste pas var en lang løbetur (planlagt 2½ time), der var meget anderledes end hvad jeg er vant til fra de danske skove, turen blev til noget af et eventyr i den Australske naturen.

I Ku-ring-gai Chase National Park som ligger lige nord for Wahroonga er der nogle Walking Track som hedder Gibberagong, Sphinx og Bobbin Head.

Walking Track kunne man forvente en sti med rimelige underlag. Men jeg blev meget klogere, der var en ”sti” men den var max 50cm bred og den gik ind imellem træer og klipper samt op og ned hele tiden, det bliver også bare meget mere udforende når under laget består af kæmpe sten og rødder med højde forskel på til op til ½ meter. Der var endda et par steder hvor man skulle krydse en bæk. Næste gang må jeg huske mit kamera.

Følte mig først rigtigt på afveje da en 70cm. lang leguan kravlede op i et træ lige foran min.

Bobbin Head Track er med et mere plan underlag, hvilke passede meget godt da jeg skulle løbe lidt hårdere til sidst, at den samlet tur blev med 655 højdemeter og en ½ time længere er en helt anden ting.

I morgen er der kun svømning på programmet for at jeg kan blive klar til de sidste 3 lange dage i den her uge.