Små skridt i den rigtige retning.

Smerterne i foden er nu væk, efter nogle behandlinger hos en zoneterapeut i Lyngby og en osteopat i Farum. Problemet var slet ikke i foden men fordi min læg, balle og nedre ryg muskulatur var alt for spændte og dermed trak i senerne i fødderne.

I torsdag havde jeg så noget som nogle vil kalde løb, hvor jeg skiftevis gik 1min. (6km/t) og løb 1min. 12km/t) op til 20min. og uden nogen form for smerte, men det bedste var at der heller ikke var noget at mærke fredag morgen. Nu gælder det bare om ikke at øge for meget, så det går galt igen.

Der er også lige under 10 uger til det går løs i Lissabon, ellers må jeg bare cykler under 2timer, så jeg kan løbe 5min langsommere på løbet

I svømning har vi i 2 uger kørt med 3 hårde serie pr. uge for at få lidt mere fart, og desværre kan det ses på split tiderne, da de bliver lidt for gode alt for hurtigt, og da der er lang tid til sæsonstart tror jeg, at jeg fjerne et af de hårde pas pr. uge, så jeg ikke topper på træningslejren i marts.

Cykling kører stille og roligt, dog glæder jeg mig til træningslejren hvor det bliver uden skærme, gule indlæg og skifter på rammen.